Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI chokladkaka

 
Skriv ut

Väldigt mättande kaka!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält choklad och smör i vattenbad. Vispa ägg och stevia pösigt. Vänd ner choklad- och smörblandningen i ägg- steviablandningen.
  2. Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner dem i smeten, häll smeten i förslagsvis en silikonform.
  3. Grädda i ugnen ca 25-30 min beroende på hur fast du vill ha den, i 175 grader.
  4. Om du vill, vispa grädde tillsammans med hallon och servera till, oväntat gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.