Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gi Knäckebröd

(26 kommentarer)  
Gi Knäckebröd Gi Knäckebröd
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta är ett nyttigt knäckebröd som man kan äta utan något på, så gott är det!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt och slå på vattnet. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt. Grädda i 150 grader i 50 - 60 min i nedre delen av ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (26)

  • smurfanna 1 april 2011

    Hur länge skall brödet gräddas?

  • ibanilsson 1 april 2011

    I 50 - 60 min. I min ugn 55 min.

  • elingull 6 april 2011

    Har bakat det för en timma sedan og allting slut. Kommer att baka det ofta. underbart gott

  • is2 7 april 2011

    Jag gillade det här brödet men tycker att der är viktigt att påpeka att man bör breda ut smeten så jämnt som möjligt så att vissa partier inte blir för mörka.

  • gladersnette 15 april 2011

    Helt underbart gott och enkelt. Jag som inte kan äta jäst är inte direkt bortskämd med knäckebrödssorter så kommer baka detta ofta. Supergott verkligen. Tack :)

  • EvaMS 26 april 2011

    Mycket gott och lättbakat, mums med lite briost och fikonmarmelad.

  • amadores 20 maj 2011

    Jag har bakat detta knäckebröd flera gånger och ett par gånger även haft med pumpakärnor, vilket gjorde brödet ännu godare. Lättbakat och jättegott som rekommenderas. Eva-Lena

  • rockneby 14 juli 2011

    Har bakat detta många gånger. Haträven bytt ut solroskärnorna mot pumpakärnor. Blir lite mer färg på det då. Smaskens!

  • Ringsted 13 november 2011

    jättegott !!!

  • lena4 4 december 2011

    Mums. Blev verkligen supergott. Enkelt att baka. Betyget blir en femma.

  • mhistel 13 december 2011

    Jättegott och jätteenkelt, har bakat flera gånger och smaksatt med bland annat Fänkål& kummin och även med rosmarin. Jag brukar skära knäcket i rutor innan jag gräddar och sen packa i små påsar och ge bort tillsammans med en bit ost mkt uppskattat

  • lena4 14 januari 2012

    Måste skriva igen och tycka att detta bröd är suveränt. Gav syrran receptet igår . Vi bara älskar det. Lena och syrran.

  • ibanilsson 15 januari 2012

    Tack, roligt att ni gillar det!

  • fahannan 9 februari 2012

    Verkligen jättegott bröd, har bakat det många gånger nu. I min ugn är gräddningstiden lite för lång, 40 minuter räcker. Tack för receptet!

  • pesa83 17 februari 2012

    Det här receptet tackar jag för! Verkligen jättegott!

  • reginal 15 mars 2012

    Det här var verkligen ett gott bröd och hälsosamt. Räknade ut att om man delar det i 15 bitar (före gräddningen) så är det 6 g kolhydrater i en bit.

  • dornfelder 12 juli 2012

    Jag bakade brödet några ganger - alltid lätt och lekker!!

  • Sussanne_Lindfors 26 september 2012

    Kanongott! Har tagit med och bjudit arbetskollegerna på jobbet också och det var mycket uppskattat. Receptet sitter nu i vår gemensamma receptpärm :) Tack så mycket

  • hultfallet 22 oktober 2012

    beroendeframkallande, så GOTT!

  • lena4 13 januari 2013

    Så gott detta är. Tillsätter kanel och torkad brännässla,blir jättegott. Lena

  • ibanilsson 14 januari 2013

    Tack för tipset Lena! Roligt att det är så många som uppskattar detta recept! // Inga-Britt

  • Sanna_Linnea 7 februari 2013

    Det här har blivit en riktig höjdare här hemma! Min dotter fullkomligt älskar det och äter det hellre än popcorn! Brukar kasta ner lite grovt hackade pumpakärnor, pinjenötter eller hasselnötter i ibland. Tack så mycket för detta recept!

  • kinderkarlsson 12 februari 2013

    Vad menar du med slå på vattnet? Att man ska hälla i det kokande vattner med resten av ingridienserna eller? Ska oljan koka tillsammans med vattnet? :)

  • ibanilsson 15 februari 2013

    Ja du blandar alla torrvaror och kokar upp vatten och olja o blandar i :)

  • saxa 19 juli 2013

    Gott och mycket enkelt. Sporrade i bitar innan vi skickade in dessa i ugnen.

  • tosca3 5 september 2014

    Låter gott och enkelt. Måste provas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.