Detta är ett nyttigt knäckebröd som man kan äta utan något på, så gott är det!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hur länge skall brödet gräddas?
I 50 - 60 min. I min ugn 55 min.
Har bakat det för en timma sedan og allting slut. Kommer att baka det ofta. underbart gott
Jag gillade det här brödet men tycker att der är viktigt att påpeka att man bör breda ut smeten så jämnt som möjligt så att vissa partier inte blir för mörka.
Helt underbart gott och enkelt. Jag som inte kan äta jäst är inte direkt bortskämd med knäckebrödssorter så kommer baka detta ofta. Supergott verkligen. Tack :)
Mycket gott och lättbakat, mums med lite briost och fikonmarmelad.
Jag har bakat detta knäckebröd flera gånger och ett par gånger även haft med pumpakärnor, vilket gjorde brödet ännu godare. Lättbakat och jättegott som rekommenderas. Eva-Lena
Har bakat detta många gånger. Haträven bytt ut solroskärnorna mot pumpakärnor. Blir lite mer färg på det då. Smaskens!
jättegott !!!
Mums. Blev verkligen supergott. Enkelt att baka. Betyget blir en femma.
Jättegott och jätteenkelt, har bakat flera gånger och smaksatt med bland annat Fänkål& kummin och även med rosmarin. Jag brukar skära knäcket i rutor innan jag gräddar och sen packa i små påsar och ge bort tillsammans med en bit ost mkt uppskattat
Måste skriva igen och tycka att detta bröd är suveränt. Gav syrran receptet igår . Vi bara älskar det. Lena och syrran.
Tack, roligt att ni gillar det!
Verkligen jättegott bröd, har bakat det många gånger nu. I min ugn är gräddningstiden lite för lång, 40 minuter räcker. Tack för receptet!
Det här receptet tackar jag för! Verkligen jättegott!
Det här var verkligen ett gott bröd och hälsosamt. Räknade ut att om man delar det i 15 bitar (före gräddningen) så är det 6 g kolhydrater i en bit.
Jag bakade brödet några ganger - alltid lätt och lekker!!
Kanongott! Har tagit med och bjudit arbetskollegerna på jobbet också och det var mycket uppskattat. Receptet sitter nu i vår gemensamma receptpärm :) Tack så mycket
beroendeframkallande, så GOTT!
Så gott detta är. Tillsätter kanel och torkad brännässla,blir jättegott. Lena
Tack för tipset Lena! Roligt att det är så många som uppskattar detta recept! // Inga-Britt
Det här har blivit en riktig höjdare här hemma! Min dotter fullkomligt älskar det och äter det hellre än popcorn! Brukar kasta ner lite grovt hackade pumpakärnor, pinjenötter eller hasselnötter i ibland. Tack så mycket för detta recept!
Vad menar du med slå på vattnet? Att man ska hälla i det kokande vattner med resten av ingridienserna eller? Ska oljan koka tillsammans med vattnet? :)
Ja du blandar alla torrvaror och kokar upp vatten och olja o blandar i :)
Gott och mycket enkelt. Sporrade i bitar innan vi skickade in dessa i ugnen.
Låter gott och enkelt. Måste provas.