Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI/LCHF-Kladdkaka

 
Skriv ut

En perfekt krämig kaka som passar alla som vill undvika kolhydrater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och choklad ihop och tillsätt sedan grädden.
  2. Vispa äggen fluffiga. Häll ner chokladsmeten i äggen. Tillsätt innanmätet av vaniljstången/vaniljsockret och kakaon. Häll i form. Grädda 6 minuter i ugnen på 200 grader.
  3. Låt kakan svalna, bäst blir den när den stått i kylen några timmar. Servera med grädde och gärna lite hallon! I stället för florsocker kan man pudra lite kakao ovanpå

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.