Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gi nötchokladbollar

 
Skriv ut

Lite nyttigare chokladbollar med få kolhydrater.

Ingredienser

Instruktioner

Rosta nötterna i en torr stekpanna. Pilla bort skalet från hasselnötterna genom att gnida dem. Mixa sedan nötterna ganska fint. Häll nötmixet i en skål. Lägg i resten av ingredienserna och blanada ihop till en smet. Låt smeten vila i kylen minst 1 timme. Rulla sedan bollar av smeten. Man kan om man vill doppa bollarna mörk, smält choklad eller rulla dem i något (tex hackade nötter). Bollarna förvaras i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.