Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI och LCHF Chokladpaj

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En chokladpaj som smälter i munnen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret. Vispa ägg och sötning pösigt. Häll det smälta smöret i äggsmeten. Blanda alla torra ingredienser i en skål och häll ner dem i smeten. Arbeta degen smidig. Tryck ut degen i en pajform eller springform ca 21-24 cm i diameter.
  3. Smält chokladen över vattenbad. Vispa ihop ägg och pihladelphiaost. Blanda ner chokladen och rör till en jämn smet.
  4. Häll fyllningen i pajskalet och grädda ca 30 minuter. Känn efter att fyllningen stannat.
  5. Servera pajen lite ljummen med lättvispad grädde och en delad passionsfrukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.