Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI Tacofyllda paprikor

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Bra GI-mat eftersom det blir en "tacorätt" utan bröd!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen och eventuellt lite lök. Häll på tacokryddorna och vattnet och låt puttra ett par minuter.
  2. Öppna paprikorna vid kvisten och rensa och skölj. (alternativt skär dom på längden, de blir lättare att äta men det blir en finare uppläggning med paprikorna stående) Skär eventuellt till botten lite så att de står stadigt och ställ dem i en ugnsäker form. Fyll paprikorna med köttfärsen och toppa med en klick tacosås och ordentligt med riven ost. Gratinera i ugn (200 grader) i 20-30 minuter.
  3. Gör i ordning tacotillbehör i små skålar eller gör en sallad. Servera med tacosås till.
  4. Mums!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • kvantprick 18 november 2009

    Tacokryddpåsar innehåller massor av socker.... Så huruvida det är socker eller ej i salsan spelar nog mindre roll :P

  • lindarosenquist 18 november 2009

    Jo jag är medveten om det men enligt Ola Lauritzson är mängden så liten att man kan strunta i det. Jag är ingen specialist utan litade på det. Finns förstås en del tillsatser som glutamat och lite glukos i. Man kan alltid göra egen krydda, inte speciellt svårt.

  • s-rosell 6 maj 2011

    Sååå gott och enkelt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.