Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gillas kålpudding

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Jag säljer Alpnaering (buljonger, kryddblandningar etc). Så jag provade den här.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kålen i bitar och förväll den i vatten, ca 5 min. Lägg löksoppan i vatten och låt den stå en stund. Blanda den med köttfärsen, salt och peppar. Bryn kålen en stund och häll över sirapen.
  2. Lägg i lager kålen, köttfärsen och sist kålen. Tillaga rätten i ugnen i 225º i ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.