Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Såsen blir så god! Jag har morötter i min pudding. Den är kanon. Det med morötter blev när jag hade barnen lite yngre. Ni som jag vet att man får ju smyga in grönsaker till barnen. Det blev en vinstlott, dom älskade kålpuddingen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörfräs vitkålen och i med sirapen. När den är klar, lägg den i en stor bunke. Tag i alla kryddor, lök och de rivna morötterna. Blanda ihop allt. Tag en hög stor ugnsform och lägg i all blandningen.
  2. Sätt in i ugnen på 175 grader. Låt den vara där ungefär en timme. När den är klar så ta vara på spadet där har blivit i formen och använd det till en sås.
  3. Serveras med kokta potatis, prästgurka och lingon.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Evia 4 juli 2008

    Detta är riktigt mat. Gott gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.