Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gingravad rulle av älg

 
Skriv ut

En ny variant av gravad saltrulle,roligt prova något nytt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stöt rosmarin och enbär i en mortel, häll gin i en plastpåse och lägg i köttet, vänd köttet så att vätskan kommer åt överallt.
  2. Blanda salt och socker med kryddorna. Fördela saltblandningen jämt över köttet. Försök få ut så mycket luft som möjligt ur påsen och förslut den. Lägg den i ytterligare en plastpåse och lägg in i kylskåpet. Grava i 3 dygn, vänd påsen några gånger.
  3. Servera avocado i skivor, paprika i bitar, konserverade persikor uppskuret i fina skivor till. Finns även en kall sås att servera till, finns att hitta under såser. ( kall sås till gingravad rulle av älg )

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.