Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En av världens godaste efterrätter tycker jag. Man kan i princip göra precis som man vill med den här efterrätten men här kommer ett förslag på hur man kan göra. Jättelätt!

Ingredienser

Instruktioner

Skär frukten i bitar och lägg den i en ugnssäker form. Riv chokladen och strö över jämnt. Sätt in i ugnen på 225grader C tills chokladen smält. Servera med glass eller grädde.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • vanillalover 21 mars 2008

    Mycket god! (fast det visste jag ju redan..) Fick tips om att lägga på chokladen direkt efter Gino kom ut ur ugnen istället för innan då den annars lätt kan bli bränd...Bra förslag då chokladen blev så där "mysigt smält" Jag köpte små enportionsformar så varje gäst fick sin egen Gino. /Marie

  • aaen51 30 oktober 2008

    Jättegott! Jag har provat strö över kokos, det passar mycket bra.

  • piitu 24 mars 2010

    Låter jätte gott. Och så enkelt, den här ska jag göra:) Tack för iden!!

  • b34mno 27 juni 2010

    Mycket god efterrätt. Tänte strö över kokos men glömde detta, på tips från annan som kommenterade. Jag använde frysta bär , gick också bra.

  • kromolitzz 3 mars 2011

    Det låter väldigt gott. Det måste jag testa :)

  • misv0007 23 februari 2012

    En gammal klassiker :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.