Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Alkoholfri Glögg

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smakar gott efter en kall dag ute i snön.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att hetta upp vattnet,sockret och kanelstången tillsammans med skalet från apelsinen och citronen i ca 10 minuter. Blandningen ska bara sjuda. Därefter pressar du saften ur citronen och apelsinerna och tillsätter både saften,russinen och mandlarna. Nu ska glöggen bara värmas, inte sjuda. Du kan servera glöggen i glas tillsammans med en tesked.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.