Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit glögg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-15 portioner
Skriv ut

Ruskigt god vit glöggbål! Kan serveras kall med is och lime eller varm med russin och nötter. Gott tilltugg: Peppisar med blå castello Ugnsbakade (200 gr.) dadlar lindade med bacon

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman och rör tills sockret har löst sig. Låt stå och dra i några dygn. Sila bort kryddorna innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • solkatten83 15 december 2008

    Jättegod och jätteenkel! Nästan bäst kall.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.