Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glögg- och pepparkaksbollar

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Julgodis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula sönder pepparkakorna och blanda med smöret, glöggen och mandelmassan till en jämn deg. Smält fazer ögon ljus choklad i ett vattenbad. Rulla bollar av degen och ställ kallt.
  2. Rulla bollarna i den smälta chokladen och därefter i pepparkakasmulorna som blandas med kakaopulver och ställ svalt på ett smörpapper.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bodil56 13 december 2008

    Barnsligt gott både med och utan kakao- och pepparkakssmulsgarnering. Själv tyckte jag det var godast med bara smält ljus blockchoklad som garnering.

  • SolElin 4 januari 2011

    Bjöd på detta godis då jag hade julfika med tjejligan dagarna innan jul. Såå populärt! De är barnsligt goda och såå enkla att göra. En favorit som kommer återkomma till nästa jul.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.