Fantastiskt god glögg som garanterat gör succé. Jag brukar sätta den i januari för att drickas i december. Man kan dricka den direkt men smakar bara godare efter lagring.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Kan förstå att receptet väntar på godkännande! Det blir aldrig godkänt när råa potatisar ingår; satsen kan då användas som mäsk för vidare framställning av starkare dryck. Avvaktar med betyg till om ett år. Har ett eget mycket lilknande recept kallat "Bagges julglögg" som första gången gav en mycket välsmakande glögg men som nästa gång inte jäste ut som det skulle varefter glöggen smakade som saft (fast med glöggsmak). Tack i alla fall för receptet hälsar Kelenil
Receptet är godkänt!
Ett liknande glöggrecept har jag använt det senaste 10-15 åren. Det är trevligt att göra sin egen glögg :D Ska testa detta recept i år tänkte jag. VI brukar börja glöggsäsongen vid All Helgona så det är dags att börja. Mitt recept innehåller 2 kg socker och ingen potatis. Annars är det mycket likt....