Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glögglimpa

 
Skriv ut

Väldigt gott bröd med fyllig smak. Helt och hållet mitt eget recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp glöggen och vispa i rågmjölet och margarinet. Låt svalna.
  2. Blanda i resten och knåda ordentligt i maskin eller för hand. Jäs 40 min i bunke.
  3. Baka ut till en limpa eller en rund bulle. Jäs 40 min eller tills du ser att den höjt sig.
  4. Grädda i 180º i 40 minuter.
  5. Blir ett gott, smakrikt bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.