Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glöggmarinerad ost med rosépeppar ,valnötter och dadlar

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Här behövs ingen fin ost. Använd den vanliga frukostosten. Variera med annan torkad frukt och nötter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär osten i tärningar och lägg i en skål. Dela och kärna ur dadlarna och lägg dem i skålen tillsammans med olivoljan och glögg. Krossa rosepepparkornen lätt i handen och strö över. Vänd runt allt så att osten och dadlarna täcks av marinaden.
  2. Låt stå i 2-5 timmar i kylen och ta sedan upp osten och dadlarna. Skär dadlarna i mindre bitat.
  3. Trä upp på tandpetare: underst osten, i mitten valnötter och överst en dadelbit. Ställ upp på brickan och dekorera med rosépeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.