Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glöggpajer

 
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Dessa små minipajer är ett fint tilltugg när man dricker glögg. De kan frysas och sen värmas lätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman vetemjöl, florsocker och margarin till en smulig deg. Tillsätt vattnet och blanda snabbt ihop en deg. Ställ kallt några timmar.
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Tryck ut lite pajdeg som ett skal i varje folieform. Blanda samman alla ingredienser till fyllningen och fördela över pajdegen i formarna. Stek på andra falsen nerifrån i ugnen, tills pajskalen fått fin färg och fyllningen stelnat

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.