Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glöggsill

(2 kommentarer)  
  • Tid: 2 dagar
Skriv ut

passar julbordet

Ingredienser

Instruktioner

Skär sillfiléerna i cm-tjocka bitar. Skala och skiva lök tunt. Skala, kärna ur och skiva äpple. Varva sill, lök, lagerblad i en glasburk. Häll över kall glögg så att det täcker sillen. Sätt in i kylskåp i minst två dygn.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • umeflicka 21 december 2009

    Äpplet, ska man äta det medan man tillagar detta eller har du bara glömt skriva in detaljerna kring när det ska användas? ;)

  • Gammelman 21 december 2010

    Jag käkade halva.....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.