Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötsyrliga grillade kotlettracks av Svensk Rapsgris med somriga tillbehör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Överraska med en ny och spännande grillmiddag- glaserade kotlettracks av Svensk Rapsgris i sällskap av rostade sommargrönsaker och fetaost. Dressingen - med lime, chili, och soja - höjer den redan fantastiska rätten ytterligare ett snäpp.

Ingredienser

Instruktioner

1. Värm ugnen till 225°C. Skär grönsakerna på längden. Blanda med smöret och lägg på en ugnsfast form. Sväng runt grönsakerna med salt och peppar, rosta i ca 45 min. Tänd grillen. 2. Blanda limesaft och sweet chili till en dressing. Ta hälften av dressingen och blanda i sojan, pensla kotletterna. Spar den andra hälften till grönsakerna. 3. Grilla kotletterna på grillen. 4. Ta ut grönsakerna, blanda ner fetaosten, färska basilikablad och avsluta med resten av dressingen. 5. Servera kotletterna med grönsaksblandningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.