Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glacerade Rapphönsbröst grillad sparris & örtagårdssenap

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Stek brösten i ankfettet i en vid sauteause vänd och i med vin och buljong sjud under lock 10 minuter Under tiden kokas sparris och morötter i 1-2 minuter i saltat vatten, kyl och lägg på papper. Grilla sedan i het torr panna och salta med havssalt. Brösten penslas med honung och senapsblandningen, Glacera i 200 ° c ugn i ca 10 minuter. Fräs schalottenlök i lite ankfett, i med torkad basilika buljongen och grädden koka i hop, ca 5-8 minuter klicka i smöret, färsk basilika och mixa med stavmixer. Servera nu allt kycklingen tronande uppe på dom grillade grönsakerna, färsk nykokt pasta och en skummig sås runt det hela. Här passar ett glas alsace(vitt) kanske en pigg riesling med syra och mustighet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.