Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glacerade revben Hoi-sin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är perfekt och god bjudmat på buffén...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp 1 dl hoi-sin sås tillsammans med ingefära och apelsin, tag sedan åt sidan.
  2. Lägg revbenen på en plåt med benen nedåt. Salta och peppra på båda sidorna och stek köttet i ugnen ca 1-1½ timme.
  3. Börja stekningen på 200° och sänk sedan till 150°.
  4. Pensla köttet med hoi-sin sås under hela stekningen. Servera revbenen med ris eller nudlar och den resterande hoi-sin såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.