Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glaserade revben med chili

(1 kommentar)  
Glaserade revben med chili Glaserade revben med chili
Skriv ut

Till julbordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Skär revbenen i bitar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Baka i ugnen i 15 minuter.
  2. Häll av skyn som bildats och krydda med salt, peppar och chilipulver. Baka i ugnen i 10 minuter.
  3. Glasering: Värm gelé och honung och blanda med soja och ingefära. Pensla revbenen och tillaga i ugnen i 30 minuter. Pensla gärna någon gång extra.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ginas 31 december 2010

    Hej! Tack för receptet. dom gjorde sig bra på julbordet, och dom var supergoda... God fortsättning önskar jag dig.. :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.