Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasnudelwok med kalkon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig vardagsrätt eftersom den går snabbt att tillaga och är mild i smaken. Woksåsen är otroligt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg nudlarna i varmt vatten 20 minuter. Låt dem rinna av.
  2. Hacka vitlöken, skiva schalottenlöken och strimla sockerärterna. Hetta upp oljan i en wokpanna. Blanda köttet med vitlök och socker och stek tills det får fin färg. Blanda ner nudlar,lök och sockerärter i woken.
  3. Finhacka chilin och blanda resten av ingredienserna till woksåsen. Häll den över woken och låt allt bli varmt. Strö över jordnötter och hackad koriander eller bladpersilja.
  4. Servera woken med limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.