Glass recept

Laddar...
Din sökning gav 1546 träffar


Lakrits- och kolaglass
Lakrits- och kolaglass

Söt kola och salt, knastrig lakrits i krämig glass blir helt klart en höjdare! Enkel och samtidigt lyxig dessert att ha på lut i frysen. Denna typ av glass kallas semifreddo och ska ätas nygjord el..
Trefärgad glassterrin
Trefärgad glassterrin

Med utgångspunkt i färdigköpt vaniljglass är det både enkelt och roligt att göra den här goda glassdesserten. Du kan göra den långt i förväg, men temperera den före serveringen.

Semifreddo med nougat och likör samt kanderade nötter
Semifreddo med nougat och likör s..

Helt ljuvlig dessert som smälter i munnen! Len ägglikörsglass som varvas med nougatglass och toppas med kanderade hasselnötter. Passar perfekt nu i påsk. Låt den gärna stå framme en stund före serv..


Mjukglass med vanilj, varma jordgubbar och smulströssel
Mjukglass med vanilj, varma jordg..

Lättgjord, fräsch och krämig glass som du inte behöver glassmaskin till. Och inget är så gott och enkelt som snabbkokad, ännu ljummen jordgubbssylt till glass. Alltsammans toppas sedan med knapriga oc..Kanelglasspaj
Kanelglasspaj

Perfekt bjuddessert som står färdig i frysen. Blodapelsin och kanel i fyllningen är en väldigt god smakkombination.
Alaska cake
Alaska cake

En elegant, maffig och otroligt lyxig glasstårta som passar till de flesta högtider. Den är syndigt god! Den färdiga tårtan kan förvaras i frysen i flera dagar. Ta fram den en stund innan servering..


Friterad glass med bärsås
Friterad glass med bärsås

En härligt lyxig dessert där det kalla och varma samsas med det frasiga och mjuka. Havrekakor eller kolakakor passar fint att smula ner och täcker glassen bäst för att den inte ska smälta ut när m..