Glass recept

Laddar...
Din sökning gav 1528 träffar
Kanelglasspaj
Kanelglasspaj

Perfekt bjuddessert som står färdig i frysen. Blodapelsin och kanel i fyllningen är en väldigt god smakkombination.Alaska cake
Alaska cake

En elegant, maffig och otroligt lyxig glasstårta som passar till de flesta högtider. Den är syndigt god! Den färdiga tårtan kan förvaras i frysen i flera dagar. Ta fram den en stund innan servering..


Friterad glass med bärsås
Friterad glass med bärsås

En härligt lyxig dessert där det kalla och varma samsas med det frasiga och mjuka. Havrekakor eller kolakakor passar fint att smula ner och täcker glassen bäst för att den inte ska smälta ut när m..Kolasås

En helt suveränt enkel och god kolasås! Gottis på hög nivå! Testa gärna med rårörsocker istället för vanligt socker, ger mer kolasmak.
Äkta vaniljglass

Äkta vaniljglass som är krämig och helt oemotståndlig! Vi gör den ofta under sommaren och smakar extra bra med hasselnötskaramell... Ligger under samma kategori.
Fryst moussetårta med daim
Fryst moussetårta med daim

När man blir många på kalaset är allt som går att förbereda tacksamt. Och att kunna plocka fram den här läckra tårtan ur frysen känns som rena rama lyxen!

Amarula-parfait
Amarula-parfait

En fylligt gräddig parfait smaksatt med sydafrikansk Amarula-likör och mörk choklad. Serveras med färska bär. Konsistens och smak från Amarula-likören påminner om Bailey´s, men den är något fruktig..


Basilikaparfait med avokado
Basilikaparfait med avokado

Låt fantasin flöda! Gör en parfait istället för guacamole på avokadon. Avokadon gör parfaiten krämig och rund.


Gurksorbet
Gurksorbet

Låt gurkan bli en läcker och frisk sorbet istället för sallad. Läskande gott!

Minipavlova med citron- och myntasorbet
Minipavlova med citron- och mynta..

En både läskande och söt - i dubbel bemärkelse - dessert! Har du ingen glassmaskin kan sorbeten göras i en plastform. Rör då lite i den en gång i halvtimmen, tills sorbeten är fast men inte helt is..