Glass recept

Laddar...
Din sökning gav 1538 träffar


Semifreddo med nougat och likör samt kanderade nötter
Semifreddo med nougat och likör s..

Helt ljuvlig dessert som smälter i munnen! Len ägglikörsglass som varvas med nougatglass och toppas med kanderade hasselnötter. Passar perfekt nu i påsk. Låt den gärna stå framme en stund före serv..


Mjukglass med vanilj, varma jordgubbar och smulströssel
Mjukglass med vanilj, varma jordg..

Lättgjord, fräsch och krämig glass som du inte behöver glassmaskin till. Och inget är så gott och enkelt som snabbkokad, ännu ljummen jordgubbssylt till glass. Alltsammans toppas sedan med knapriga oc..Kanelglasspaj
Kanelglasspaj

Perfekt bjuddessert som står färdig i frysen. Blodapelsin och kanel i fyllningen är en väldigt god smakkombination.
Alaska cake
Alaska cake

En elegant, maffig och otroligt lyxig glasstårta som passar till de flesta högtider. Den är syndigt god! Den färdiga tårtan kan förvaras i frysen i flera dagar. Ta fram den en stund innan servering..


Friterad glass med bärsås
Friterad glass med bärsås

En härligt lyxig dessert där det kalla och varma samsas med det frasiga och mjuka. Havrekakor eller kolakakor passar fint att smula ner och täcker glassen bäst för att den inte ska smälta ut när m..Kolasås

En helt suveränt enkel och god kolasås! Gottis på hög nivå! Testa gärna med rårörsocker istället för vanligt socker, ger mer kolasmak.
Äkta vaniljglass

Äkta vaniljglass som är krämig och helt oemotståndlig! Vi gör den ofta under sommaren och smakar extra bra med hasselnötskaramell... Ligger under samma kategori.
Fryst moussetårta med daim
Fryst moussetårta med daim

När man blir många på kalaset är allt som går att förbereda tacksamt. Och att kunna plocka fram den här läckra tårtan ur frysen känns som rena rama lyxen!