Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glass crisp

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkelt men gott

Ingredienser

Instruktioner

Smält matfetet i en kastrull. Rör ner farinsocker tills massan är krämig. Blanda ner kokosflingor och cornflakes. Lägg knappt hälften av blandningen på serveringsfat. Lägg glassen ovanpå med lite av blandningen emmellan. Täck med resten. Låt det hela stå en stund i kylskåpet tills crispen fastnar och glassen blir lagom mjuk att äta. Istället för cornflakes går det bra med rispuffar lycka till !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.