Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glass med melon och physalis

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Tinas citronglass i min tappning. Garnerad med olika melonsorter och physalis, som marinerats i flädersaft.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden och blanda med kondenserad mjölk, lemon curd och skalet och saften från en väl tvättad citron
  2. Skala melonerna och skär i tärningar och blanda med physalisen, som rensats från skalen. Häll på flädersaften och låt marinera i minst 30 minuter.
  3. Lägg upp glassen i portionsglas och lägg på melonsalladen. Dekorera med citronmeliss.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • karinberg7 3 augusti 2012

    ska man koka burken med kondenserad mjölk före, eller häller man i den som den är??

  • mafia 3 augusti 2012

    Burken ska inte kokas!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.