Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glassbomb

 
Skriv ut

Häftig att se på och så god att bjuda på och njuta utav...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina mjukglassen tills den är mjuk och formbar.
  2. Klä en rund hög form på ca 2½ liter med plastfolice och lägg ner glassen. Tryck glassen mot formen kanter med en sked så att det bildas ett hål i mitten.
  3. Fyll hålet med halvtinad sorbet. Tryck ner ett smalt glas i sorberten.
  4. Frys glassen ca 45 min.
  5. Ta fram formen och ta bort glaset. Fyll på med halvtinad lemoncurdglass.
  6. Ställ in i frysen över natten.
  7. Vid servering, stjälp upp glassbomben på ett fat och ta bort plastfolien. Garnera med frukt, bär, silverkulor och maränger.
  8. Sätt i tomtebloss och njut av glasskapelsen...innan du bjuder...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.