Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasspinnar med hallon, lime och kokos

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Krämig kokosmjölk och yoghurt samsas med söta hallon och syrlig lime i denna läckerbit. Spännande smakkombinationer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa hallon, limesaft och 1 tsk av sockret i en bunke. Låt stå och dra i 10-15 minuter.
  2. Blanda grekisk yoghurt, väl rörd kokosmjölk (den ska vara jämn när den blandas med övriga ingredienser), honung, resten av sockret och salt.
  3. Rör försiktigt ihop yoghurten med bären, men se till att inte blanda för mycket, smeten ska vara marmorerad.
  4. Fyll dina glassformar och frys dem i 30 minuter. Sätt sedan i glasspinnarna och frys ytterligare 4 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.