Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasspinnar med yoghurt, honung och sommarbär

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En härligt läskande sorbet gjord på mixade bär som möter krämig, grekisk yoghurt som sötats med honung. Utan tvekan sommarens godaste mellanmål!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda bär och socker i en bunke. Mixa bärblandningen med en stavmixer. Rör ihop grekisk yoghurt med vispgrädde och honung i en annan bunke.
  2. Fyll dina glassformar med 3-4 lager av de två blandningarna, förslagsvis ett lager bär först. Ett lager motsvarar ca 2 msk. När du fyllt på det första lagret, ställ in i frysen och låt stelna i 30 minuter innan du fyller på med nästa.
  3. När du fyllt på det sista lagret sticker du även ner glasspinnen. Låt frysa över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.