Instruktioner
Vispa äggvitor, socker och bakpulver till en fast marängsmet.
Bred ut smeten på bakplåtspapper i 2 rundlar som är 1 cm smalare än formen du använder för att lägga ihop tårtan med sen. Grädda i 125 grader i 1 1/2 timme. Låt svalna.
Vispa grädden. Vispa äggulor och socker och blanda med den vispade grädden. Hacka dajmen och blanda i.
Klä formen med plastfolie och lägg i en marängbotten, fyll på med halva glassblandningen, sen andra marängbotten och överst resten av glassblandningen. Frys den minst 2-3 timmar.
Glöm inte att ta fram den ur frysen ca. 1 halvtimme innan den ska avnjutas.
Glasstårtan är helt underbar. Ska aldrig mer köpa en glasstårta
Toppen god Blev jätteomtyckt på kalaset och så supersmidigt att kunna förbereda!!
Det var den godaste glasstårta vi ätit, skall göra den till alla fester. Jätte lätt att baka. Många tack ! från Katcha
Göttans gött!! Att rekomendera!