Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasstårta med knäckchoklad.

 
  • Tid: 4 timmar 15 minuter
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulor och socker poröst och rör ner färskosten. Vispa grädden fluffig och vänd ner den i äggsmeten. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner försiktigt i äggsmeten. Hacka Fazer Ögon Knäck Choklad och varva den med smeten i en avlång sockerkaksform. Frys glasstårtan i cirka 4 timmar tills den är lättfrusen. Servera den på ett fat och garnera med jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.