Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasstårta med punsch

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Punschälskarens favoritdessert! Det är bekvämt att ha desserten i frysen och sedan bara göra en enkel garnering av hackade Non Stop. Ta den större mängden punsch om du vill ha riktigt kraftig punschsmak, i annat fall räcker det bra med 3/4 dl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Finfördela mandelmassan i matberedare eller riv den grovt. Blanda med äggvita och kakao.
  3. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
  4. Fördela smeten i formen och grädda ca 25 minuter i nedre delen av ugnen. Låt sedan bottnen kallna.
  5. Vispa gulor och socker pösigt. Tillsätt punschen. Vispa grädden och blanda ner den i äggvispet.
  6. Häll smeten över bottnen. Täck och ställ i frys i minst 3 timmar.
  7. Hacka Non Stop dragéerna grovt och strö dem över tårtan före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.