Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasstårta på krispig botten

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En glass värd att prova på.

Ingredienser

Instruktioner

Rör smöret smidigt med florsockret. Krossa cornflakes och blanda med smöret. Tryck ut smeten i en form med löstagbar botten, ca 20 cm i diameter. Ställ i kylen. Låt en liter vaniljglass bli mjuk oxh rör ner kardemumman. Blanda glassen med färskosten. Häll smeten i formen över cornflakesbotten och frys ca 2 timmar. Servera tårtan med bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.