Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glöggpannacotta

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mjölkfri, supergod efterrätt och enkel att tillreda.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med hälla grädden i en kastrull och strö i muskovadosocker och vaniljsocker. Koka upp grädden. När grädden kokat upp ta av den från plattan och rör i gelatinbladen. Rör sedan ner glöggen och bryt ned lite mörk choklad och häll upp i glas/skålar. Låt stå i kylen minst 1 h. Garnera med riven/hackad mörk choklad och hackad mandel.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.