Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten,laktos och äggfria korintkakor

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket goda,baka gärna dubbel sats

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Rör samman de första 5 ingredienserna tillsätt sedan vätskan och korinterna platta/kavla ut degen i en liten, ca 20 gånger 25 cm form/långpanna. Grädda 12 - 15 minuter mitt i ugnen. Skär kakan i rutor och låt dem kallna på plåten. Med sojamjöl blir de mycket möra, kan vara svårt att få dem exakt raka i kanterna
  3. De går bra att frysa

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.