Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten och laktosfritt kryddbröd

 
Skriv ut

Detta bröd är det väldigt mycket smak i och fruktansvärt gott !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en avlång brödform.
  2. Värm vattnet till fingervärme och tillsätt oljan. Smula sönder jästen i en bunke, häll i degspadet och rör ut jästen.
  3. Tillsätt mjölmixen, salt, kryddor, sirap och russin.
  4. Blanda i ägget. Blanda ihop till en deg med elvisp eller i köksmaskin och arbeta degen kraftigt. Häll degen i brödformen.
  5. Låt jäsa 30 minuter.
  6. Grädda brödet i nedre delen av ugnen ca 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.