Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri silviakaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

God glutenfri kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Rör i glutenfri mix + bakpulver. Rör i vattnet. Smörj en rund form med smör + skorpsmulor. Grädda 30min 175gr. i nedre delen av ugnen.
  2. Rör ihop glasyrer i svag värme tills sockret löst sig. Bred glasyren över den kalla kakan och strö över cocos.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Matinga 11 april 2010

    Supergod kaka. Tack för receptet. Gjorde dock 1 1/2 sats vilket passade min avlånga form bättre. Gräddningstiden blev endast 10 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.