Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri tårta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 12-14 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lätt att göra, och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tårtbotten: Vispa ägg och socker pösigt, mal mandeln, rör ner alla torra ingredienser. Häll smeten i en bakplåtsklädd långpanna. Grädda i mitten av ugnen i ca 5 min på 250 grader.
  2. Lägg upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Gör två tårtbottnar. Blanda ihop fyllningen och lägg den mellan bottnarna. Vispa grädde och täck tårtan garnara med tex lingon och blåbär.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Lottasbk 20 juli 2011

    Tack för receptet! suveränt för oss som är glutenallergiker. För oss som bor på västkusten finns det ett litet cafe som endast bakar <a href="http://www.sockerdrommen.se">glutenfria tårtor</a>, nämligen Sockerdrömmen utanför Halmstad. Kan jag varmt rekommendera!

  • Lottasbk 20 juli 2011

    http:///www.sockerdrommen.se är webbadressen :-)

  • Lottasbk 20 juli 2011

    Oj, http://www.sockerdrommen.se ska det ju vara.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.