Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri morotskaka

 
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Den blir väldigt saftig och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och rå riv dem fint. Mal mandeln (med skal) eller nötterna. Blanda dem med potatismjölet. Vispa äggen pösiga med sockret. Tillsätt morötterna,potatismjölet, mandeln, citronsaften och skalet samt kanel. Häll smeten i en välsmord och lätt mjölad form med löstagbar kant, ca 26 cm i diameter. Grädda kakan på galler, i nedre delen av ugnen i 175 grader, ca 50 min. Låt kakan svalna.
  2. Mosa philadelphiaosten med margarinet och florsocker till en smidig glasyr. Bred den över kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.