Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten- och mjölkfri pajdeg

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Pajdegen blir ganska söt, så den passar även till söta pajer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser hastigt för hand eller i en matberedare. Blir det för kladdigt, addera mer sojamjöl eller havregryn.
  2. Behöver inte förgräddas. Ha på önskad blandning. Till exempel 3st skivade rabarber med 1dl socker och potatismjölblandning ovanpå. Grädda som vanligt ( t ex 225 grader i 20-25 min för rabarberpajen).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.