Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri pepparkaksdeg

 
  • Serverar: 30-40 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Blev glad när jag hittade detta recept, eftersom jag har flera i min omgivning som inte tål gluten. har rättat stavfel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Tillsätt socker, sirap, kryddor och fiberhusk. Låt svalna. Blanda i hackad mandel, ägg och mjölmix, lite i taget. Blanda väl. Låt vila svalt under plast i 1 timme.
  2. Sätt ugnen på 200°.
  3. Baka ut på traditionellt vis eller forma till två fyrkantiga längder, ca 20 cm långa. Låt stelna ytterligare en stund i frysen. Skär i ca 2 mm tunna skivor och lägg på plåtar med bakpapper.
  4. Grädda mitt i ugnen 5-7 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.