Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckig smulpaj med blåbär, glutenfri

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Super god smulpaj med havremjöl och mandelmjöl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft eller 200 grader vanlig värme.
  2. Blanda smör, socker, havre- och mandelmjöl samt maizena till en smulig deg. Blanda blåbären försiktigt med maizena och socker och lägg dem i en pajform.
  3. Täck bären med smuldegen och grädda pajen mitt i ugnen i 15-20 minuter. Servera den gärna med vaniljglass eller vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.