Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspannkaka med fläsk glutenfri!!!

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt att laga glutenfri Ugnspannkaka med fläsk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Smörj en långpanna med smör och lägg i fläsk eller (bacon) skuret i småbitar.
  3. Vispa upp äggen till ett pösigt skum. Häll i mjölken.
  4. Blanda pofiber, bakpulver, salt och mjölmixen i en skål.
  5. Vispa ner dom torra ingredienserna i vätskan.
  6. Häll smeten i långpannan med fläsk. Grädda mitt i ugnen ca. 20 minuter eller tills pannkakan fått fin färg.
  7. Servera med Blåbärssylt. Lycka Till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.