Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri äppelkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Glutenfri och god är denna.

Ingredienser

Instruktioner

Skala, kärna ur och skär äpplena i klyftor och lägg dem i en ugnsäker form. Blanda havregryn, socker och kanel. Finfördela fettet i blandningen till en grynig massa. Strö den över äpplena. Grädda i 225 grader ca 20 minuter. Servera äppelkakan ljummen med vaniljsås eller lätt vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.