Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri bärpaj mycket god!!!

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mycket god krispig botten med härlig kräm med syrliga bär!! Alla som ätit den gillar den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 gr.
  2. Smält smöret i en kastrull och tag av den av spisen. Häll i mjölmixen, farinsockret, havregrynen och vaniljsocker och blanda med en sked.
  3. Tryck ut smeten i en form och grädda den i ugnen i 10-15 min. Låt svalna.
  4. Vispa ihop mjölk och marsanpulver och låt stå en liten stund. Vispa grädde och blanda i den i vaniljsåsen och rör.
  5. Riv i skalet av citronen och klicka ner den i pajskalet. Jag är galen i citron så jag brukar strö över skal av en citron till. Men det gör man som man vill. Strö över bären.
  6. Låt pajen stå en stund.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.