Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri lingonlimpa

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Min dotter och sambo gillar detta bröd.

Ingredienser

Instruktioner

Smula jästen och rör ut den i vattnet. Tillsätt salt brödkryddor och fiberhusk och rör om. Låt svälla 10 minuter och tillsätt sedan de övriga ingredienserna. Blanda till en deg och låt jäsa i 30 minuter under bakduk. Knåda ihop degen och forma den till två runda bullar. Skär tre snitt i dem och låt jäsa ytterligare 15 minuter. Grädda i 200 grader i ca 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.