Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri mikrokladdkaka

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt om man får oväntade gäster. Kan även göras med vanligt vetemjöl men blir då inte lika "kladdig" Serveras halvljummen med glass och hallon eller kall med vispad grädde och hallon.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. Blanda mjölmix, kakao och vaniljsocker. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner smöret och sedan mjölblandningen. Blanda till en smet och häll sedan i t.ex. en pajform i glas (eller annat mikrotåligt). Kör i mikron på full effekt (750W) i ca 5 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.