Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri müsli

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Förvara torrt i burk med lock.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda allt utom vatten och olja i en skål, rör om ordentligt. Blanda samman olja och vatten, häll det över grynblandningen.
  3. Häll blandningen på en långpanna. Rosta mitt i ugnen, ca 25-30 minuter. Rör om då och då för att undvika att det bränns eller att det blir ojämn färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.