Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri pajdeg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Väldigt god pajdeg! Den bästa jag har provat!! räcker till en normalstor pajform

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till en deg. Tryck ut den i en pajform. Glutenfrideg är kladdig så blöt händerna när du handskas med degen då går det bättre. Förgrädda i ca 10 min 200 grader.
  2. Tillsätt fyllningen du ska ha tex köttfärs osv grädda i ytterligare ca 20 min i 200 grader.
  3. Denna pajdeg blir väldigt god, bästa jag har provat!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sannzo 5 februari 2012

    Välldigt god pajdeg!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.