Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri panering till fisk och kött

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En egen framprovad glutenfri panering.

Ingredienser

Instruktioner

Häll upp mjölet i en djup tallrik. Knäck äggen och vispa upp dem med lite vatten och häll över i en annan djup tallrik. Sikta ströbrödet i en tredje tallrik. Torka av fiskfiléerna och krydda dem med salt och peppar. Panera fisken genom att doppa den först i mjölet, sedan i vispat ägg och sist i ströbröd. Stek fisken i smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.